torek, november 06, 2007

CHANEL PEČNIKOVA


Ko se je skotila Chanel, majhna psička, črna z ožigi, je bil moj prvi stavek: "Takšne pa še nimamo." Bila je nekaj posebnega, nekaj redkega, nekaj izredno lepega. Prav občudovala sem jo vsak dan, kar je spretno izkoriščala in postala šefica legla. Zavedala sem se, da glede na dejstvo, da imam doma že 5 svojih psov, nažalost ne bom mogla obdržati še Chanel. Splet okoliščin ali pa golo naključje je bilo, da je Chanel odšla v dom, k družini, ki že imajo evrazijca, njenega strica Ahila. Družino sem poznala, zato mi slovo od Chanel ni bilo tako boleče kot sicer.

CORRINA


Majhna psička, skotila se je zadnja, a prva odšla od doma. Ko sta prišla Gorazd in Tina na ogled mladičkov mi je bilo že na začetku popolnoma jasno, da je Corrina prava zanju. Nežna psička, ki potrebuje nežen stisk je bila prava izbira zanju. Čisto nasprotje Corrine je bila Chiquita, ki je bila ravno na dan njunega obiska prav hiperaktivna. Že 3 tedne potem, ko smo jo šli obiskat v novi dom sta mi oba potrdila, da je bilo moje priporočilo pravilno. Corry, kakor jo kličejo sedaj, je ustvarjena zanju. Ne morem pozabiti, kako revica nikakor ni mogla zlesti na sedežno in kako je s svojimi žalostnimi učkami pogledala najprej Tino potem pa Gorazda in ju milo prosila, da ji pomagata. Že naslednji teden je Corry zrasla in ji pomoč ni bila več potrebna.
Prav srečna sem odhajala iz Corryinega novega doma, zavedala sem se, da sem psički zagotovila varen, srečen in ljubeč dom.

CHIQUITA


Chiquita je bila druga rdeča evrazijka v Blackyinem leglu. Odšla je najdlje, v Avstrijo.